YHTEYSTIEDOT

Lakiasiaintoimisto varatuomari Hannu Joensuu
Meripuistokatu 7 A 5,
94100 KEMI

Puh. 010 323 4640

Järviseudun laki
Kirkkotie 4
62900 ALAJÄRVI

Puh. 010 323 4646

laki@aven.fi

Y-tunnus: 2612949-4

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Käytä yhteydenottolomaketta halutessasi maksutonta lakineuvontaa.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aventura Legal Oy
Meripuistokatu 7 A 5
94100 KEMI

Y-tunnus: 2612949-4
Puh: 050 65321

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aventura Legal Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Aventura Legal Oy

Varatuomari Hannu Joensuu
Oikeustieteen maisteri Teemu Joensuu

Kemi - Alajärvi

Puh. 050 - 65 321

laki@aven.fi

VASTAUSPALVELU

Vastauspalvelumme antaa maksutonta neuvontaa yksinkertaisissa juridisissa kysymyksissä. Voit käyttää palvelua missä sitten asutkin. Lähetä meille kysymyksesi yhteydenottolomakkeella. Palvelemme tarvittaessa myös puhelimitse vastauspalvelunumerossa 040 1366 433 maanantaista perjantaihin klo 9-11.

VALVONTA

Tuomioistuimissa toimivien tuomioistuinlakimiesten eli oikeudenkäyntiavustajien ja -asiamiesten toiminta on tarkasti säänneltyä ja valvottua.

Lue tarkemmin auktorisoiduista oikeudenkäyntiavustajista